O podjetju

BELMET MI d.o.o. je podjetje, specializirano za prodajo merilne in spajkalne tehnike.


Začetki podjetja segajo vse do leta 1989. Danes zaposluje 15 sodelavcev, od katerih jih kar 10 aktivno dela v prodaji, poleg tega pa imamo še partnerja, ki je zadolžen za prodajo v Republiki Hrvaški in je temu primerno nastanjen v Zagrebu, kjer vodi naše predstavništvo. 

Podjetje je v preteklih letih uspelo pridobiti v zastopanje in distribucijo vrsto pomembnih svetovnih proizvajalcev merilne tehnike, katerih večina nam je zaupala ne le Slovensko, temveč tudi Hrvaško tržišče in tržišče BiH, širimo pa se tudi na tržišča Srbije in črne Gore ter Makedonije. 

Na trgu se posvečamo predvsem profesionalni opremi. Zavedamo se, da kupci ne potrebujejo zgolj naprave in priloženih navodil za uporabo. Svojim kupcem nudimo tehnično podporo pri uporabi, svetovanje pri izbiri kot tudi šolanje uporabnikov zahtevnejših instrumentov in naprav.


Naša vizija

Lastniki podjetja BELMET MI d.o.o. želimo, da bi naše podjetje obdržalo vodilno vlogo na področju merilne in spajkalne tehnike predvsem v Sloveniji, veliko truda pa vlagamo tudi v ostale trge nekdanje skupne države, kjer si želimo, da bi naši partnerji lahko posnemali naš vzor s Slovenskega trga. 

To vlogo smo si priborili tako, da smo vedno prisluhnili problemu, s katerim se je stranka srečala pri svojem delu. Problem nato s sodelavci preučimo in poskušamo najti čim boljšo rešitev nanj. Pri iskanju rešitev smo neredko navezovali kontakte z novimi dobavitelji, tako da je danes spisek naših partnerjev že res zelo dolg. 

Svoj položaj želimo obdržati s profesionalnim pristopom, korektnim odnosom, tehničnim izpopolnjevanjem in prilagodljivostjo potrebam trga. Našemu trgu želimo ponuditi nove tehnologije, ki se po svetu porajajo vsak dan. Zato sledimo razvoju in redno prinašamo na trg nove rešitve. Za svoje kupce ne želimo biti le prodajalci. Našemu kupcu smo partner, ki pomaga pri reševanju vsakodnevnih težav, lajšanju dela in višanju storilnosti pri njem.