• Domov
  • Javni razpis za sofinanciranje tržnih raziskav

Javni razpis za sofinanciranje tržnih raziskav

Evropski sklad za regionalni razvoj

Obveščamo vas, da smo bili izbrani na Javnem razpisu za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018.

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sklopu razpisa tako pokrije del stroškov, ki smo jih imeli s tržno raziskavo na Hrvaškem.

Ime operacije

Analiza stanja in konkurence na trgu specializirane merilne opreme za elektroniko.

Namen operacije

Namen tržne raziskave je analiza situacije na trgu Hrvaške, ki podjetju Belmet MI d.o.o. omogoča pregled, prenovo ter sintezo spoznanj o trgu, ki je predmet raziskave.

Cilj operacije in rezultati

Vodstvu podjetja bo raziskava predstavljala pomoč pri pridobivanju informacij za zmanjšanje tveganja pri odločanju, ter razvila nove ideje, ki so potrebne zato, da bo podjetje ohranilo konkurenčnost na trgu in kar je izrednega pomena, povečalo tržni delež na trgu Hrvaške pri prodaji specializirane merilne opreme za elektroniko.

Z analizo konkurence je ugotovljeno kakšne zakonitosti veljajo med ponudniki in povpraševalci, kako bo podjetje Belmet MI d.o.o. učinkovito lastno storitev in produkte, s pravo cenovno politiko in distribucijskimi kanali v prihodnje komuniciralo s trgom Hrvaške.

Finančna podpora

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija ter Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

www.eu-skladi.si