Produkti

Ahlborn ALMEMO 2450

 

T   %rh   m/s   Pa   lux   mA   mV ….

Je ročni merilni instrument z enim vhodom. Za prikaz je možno uporabiti več različnih prikazov, vse odvisno od vaše aplikacije in potreb. Obstajajo izvedbe s spominom ali brez spomina, vsekakor pa povezljiv na računalnik. Sistem ima samo omejen vhodne kanale in ne vseh, ki jih omogoča ALMEMO sistem.

Ohišje ima (opcijsko) IP54 zaščito a le pod pogojem, da so tudi konektroji ustrezni zahtevam.

Ahlborn ALMEMO 2490

T   %rh   m/s   Pa   lux   mA   mV ….

Je ročni merilni instrument z dvema vhodoma. Za prikaz je možno uporabiti več različnih prikazov, vse odvisno od vaše aplikacije in potreb. Obstajajo izvedbe s spominom ali brez spomina, vsekakor pa povezljiv na računalnik. Tudi vhodni kanali niso na voljo v vseh ALMEMO izvedbah. Instrument ne podpira območja do 2,6V in 26mA

Ohišje ima (opcijsko) IP54 zaščito a le pod pogojem, da so tudi konektroji ustrezni zahtevam.

Ahlborn ALMEMO 2590

T   %rh   m/s   Pa   lux   mA   mV ….

Je ročni merilni instrument z dvema, tremi ali štirimi vhodnimi kanali. Za prikaz je možno uporabiti več različnih prikazov, vse odvisno od vaše aplikacije in potreb. Obstajajo izvedbe s spominom ali brez spomina, vsekakor pa povezljiv na računalnik.

Ohišje ima (opcijsko) IP54 zaščito a le pod pogojem, da so tudi konektroji ustrezni zahtevam.

Ahlborn ALMEMO 2690-8

T   %rh   m/s   Pa   lux   mA   mV ….

Je ročni spominski instrument s petimi vhodi in grafičnim prikazovalnikom. Poleg grafičnega prikaza, lahko menjate oblike prikazovanja izmerjenih vrednosti. Nudi tudi možnost hitrih meritev do 50 meritev na sekundo (opcijsko 400 meritev/s). Z ALMEMO sistemom lahko poljubno sestavljate vašo merilno verigo tudi z obstoječimi merilnimi sondami.

Ahlborn ALMEMO 26908 KOMPLET

Sistem spominskega merilnega instrumenta ter merilne sonde za ugotavljanje klimatksih pogojev v prostoru. Izbira merilnega instrumenta ter merilnih sond ni pogojena in si lahko sami sestavite  konfiguracijo merilnega sistema. Običajni parametri, ki se merijo so; globus termometer, relativna vlaga, temperatura, osvetljenost.

Ahlborn ALMEMO 2890-9

 

T   %rh   m/s   Pa   lux   mA   mV ….

Je ročni spominski instrument z devetimi vhodi in grafičnim prikazovalnikom. Poleg grafičnega prikaza, lahko menjate oblike prikazovanja izmerjenih vrednosti. Nudi tudi možnost hitrih meritev do 50 meritev na sekundo (opcijsko 400 meritev/s). Z ALMEMO sistemom lahko poljubno sestavljate vašo merilno verigo tudi z obstoječimi merilnimi sondami.

Ahlborn ALMEMO 5690-8

 

T   %rh   m/s   Pa   lux   mA   mV ….

Je namizni spominski instrument od 9 do 99 kanalov in grafičnim prikazovalnikom. Poleg grafičnega prikaza, lahko menjate oblike prikazovanja izmerjenih vrednosti. Nudi tudi možnost hitrih meritev do 50 meritev na sekundo (opcijsko 400 meritev/s). Z ALMEMO sistemom lahko poljubno sestavljate vašo merilno verigo tudi z obstoječimi merilnimi sondami.

Modularni sistem vam omogoča, da sistem raste z vašimi potrebami in da ga lahko širite po potrebah brez predhodnih namenov širitve.

AHLBORN ALMEMO MREŽA

Posamezne merilne instrumente, tako eno kanalne, kot večkanalne lahko povežete med seboj v mrežo za stacionarni merilni sistem. Povezave so različne; od žične, kot brezžične. Vse je odvisno od zahtevnosti aplikacije. Povezave pozameznih merilnih instrumentov ima več prednosti:

  • merilni instrument se lahko uporablja kot prenosni instrument in se lahko poveže v sistem šele naknadno
  • posamezni instrument ima lahko več vhodnih kanalov in tako posamezno merilno mesto ne potrebuje pretvornike
  • ALMEMO sistem omogoča skoraj neomejen možnosti prilagajanja različnim aplikacijam
  • skoraj ni omejitev priklopa obstoječih merilnih zaznaval v nov sistem

AMPROBE TACH 20

1/min 

Enostaven in preprost obratomer namenjen za kontrolo v industriji. Meri obrate tako na dotikalen, kakor tudi na optični način. Ima tudi možnost meritve hitrosti z obodnim kolesom.

AOIP CALYS 100

Visoko zmogljiv prenosni kalibrator. Ima dva merilna kanala, kjer je eden vhodni, drugi pa izhodni. Enostavne priključne sponke vam omogočajo hitri priklop merilnih žic. Ergonomska oblika, enostavni veliki prikazovalnik in zaščita vam omogočajo varne in točne meritve na terenu.


1 2 3 4 5  več..